Storage for Distorted Matter

Tweeëntwintig architectonische aquarellen voor de verschillende manieren van opslag, van de verschillende vertrekken, van de percelen en indeling van de Storage. Waterverf op aquarelpapier 40 x 30 cm, ingelijst in houten lijst.
Heden 2018 bestaat deze serie aqaurellen uit meer dan honderd stuks.

Storage for Distorted Matter (Case V.v.G.)  Vitrinekast met flessen met vloeistof, sedimenten in petrischalen en teksten, alle gaande en betrekking hebbende op de zoektocht naar Vincent van Gogh in Arles en omstreken.

In een van de vloeistoffen en sedimenten zijn door een forensisch laboratorium sporen van pigment en olieverf aangetroffen. Restanten van de verf die van Gogh gebruikte voor zijn werk ‘De olijfgaard’.
Diverse materialen, mixed media. Diverse afmetingen.
2012/2018